Pastorale werkgroep 't Zoutekerkje

Een groep enthousiaste vrijwilligers met volgende doelen en ambities.

In het kader van de diverse liturgische erediensten meewerken om de vele praktische zaken te helpen organiseren en realiseren. Dat betreft een brede waaier van opdrachten werkelijk teveel om op te sommen. Uiteraard veel logistieke taken rond en in het pand tijdens de erediensten en daarbuiten, maar ook meewerken tijdens de vieringen o.a lector, zang en teksten.

Meedenken en meewerken aan activiteiten in het Zoutekerkje o.a zomerlezingen, nocturnes, tentoonstellingen.

Hebt u interesse, neem dan contact met Pater Herman Van Tulder, Guido Verhaeghe (voorzitter) of Lut de Brauwer (secretaris). De contactgegevens van deze personen kan u terugvinden onder de rubriek “Dominicaanse familie; Paters/ Leken”.

 

 

 

 

 

 Beluister de

 jubileumhymne

 

 

 

 

 

Jean Mossoux 

 

 

 

_________________ 

 Commentaren bekijken

_________________

 

Citaat commentaar Etienne Leirman

 

" Zijn doelpubliek is een steeds groter wordende groep die zich niet meer door de traditionele taal en leer aangesproken voelt of zelfs helemaal van vervreemd is. "

 _________________

 

 Citaat commentaar Sofie Foets 

 

"Het boekje “genoeg, gooi het over een andere boeg” was voor mij dus eigenlijk een leuke herinnering aan die kindertijd. Ik heb er  –  tot mijn verbazing – echt van genoten. Ik beleefde een soort van “aha-erlebnis” toen ik het las."

 _________________

 

Citaat commentaar Mieke Morlion

 

"Hij doorworstelt zijn scepsis ten aanzien van de figuur van Jezus via het evangelie van Matteüs. De teksten die hij dan verder doorploegt, bieden een rijk pakket aan christelijke inzichten."

 

 

 

De Dominicaanse gemeenschap in Knokke

Sint-Dominicushuis | Sparrendreef 91 | 8300 Knokke-Heist

T 050 60 24 55 | E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.IBAN BE36 7380 1199 5181 | BIC KREDBEBB